Tekstuniverset logo
Kurs

Blokkeringer og muligheter med Sirin Eide og Erik Tresse

Der det brenner, er ofte der det stopper. Alle kreative prosjekter kommer av og til i lås. Det kan føles som det kladder, som å stå og stampe. I denne helgen får du mulighet til å finne og bli kjent med blokkeringene dine og bli inspirert til å komme forbi dem.

  • StedBygdelagshuset
    Nordahl Bruns gate 22, 0165 Oslo
  • UndervisningstidKlokka 10 til 16 begge dager
    1 helg
  • Siste kursdag05.05.2024
  • Pris3800 kr
    Ledige plasser

Passer for alle som jobber med kreative prosjekter og som trenger å komme videre. I denne helgen vil du lære mer om: Hvordan selvmedfølelse og nysgjerrighet på indre prosesser kan bidra til å finne gullet ditt Hvordan det som stopper ofte har med seg en kjerne av nye muligheter Hvordan dine skyggesider påvirker deg og prosessen din Hvordan dine ubrukte ressurser kan vitaliseres. Hvordan komme på gli igjen. Mer informasjon og utfyllende program kommer etter hvert. Meld din interesse, kun 12 plasser! Om kursholderene: Sirin Eide, filmskaper, manusveileder, regilærer på filmskolen på Lillehammer og kunst- og uttrykksterapeut med fordypning som gruppeleder. Erik Tresse driver ‘Senter for Vekst’ , gestaltterapeut med videreutdanning i skygge- og delarbeid, skribent og tekstforfatter. Begge er erfarne kursholdere med mye varme, humor og kunnskap om indre blokkeringer og hvordan man kan komme videre. Påmeldingsfrist 1.april 2024

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.