Tekstuniverset logo
Kurs

Digital samskriving på Zoom

Vi tilbyr samskriving på Zoom. Det kan være vanskelig å sette av tid til skriving. Det ønsker Tekstuniverset å gjøre noe med. Ved å forplikte oss til å møtes på samskriving lager vi et lite press-skrive-rom for oss selv. Her skriver vi hver for oss og sammen på zoom.

  • StedDigital-samskriving-pa-Zoom-198430
  • UndervisningstidSamskriving fra 18.00 til 19.15 19.15 Forfatterintervju! 27. september er AVLYST :-)
    2 timer
  • Siste kursdag-
  • Pris100 kr
    På forespørsel

Innhold: Det legges ut igangsettende skriveoppgaver hvert kvarter. Det er meningen at oppgavene skal gi en impuls til å skrive. Man kan ikke svare feil på dem. Det er bare å følge assosiasjonene oppgavene gir deg og skrive i vei. Tekstene skal ikke deles. Det som skrives kan du se på som råmateriale som du kan bearbeide seinere. Oppgavene kan være et friskt pust for oss som skriver og røske opp i inngrodde tankemønstre. Det gjør ingenting om dere kommer for seint inn i zoomrommet, for Marianne og Jorunn sitter parat og slipper dere inn når som helst! Du får zoomlink når dere har betalt. Facebook-gruppe: Vi har laget en facebook-gruppe for alle som har vært med på samskriving. I den gruppa kan vi alle inspirere, informere og invitere hverandre til bokslipp, litterære arrangementer, fester og festivaler. Gi oss beskjed dersom du vil være med i den gruppa. Kursholdere: Marianne Teie og Jorunn Solli Gavekort: Gi eller ønsk deg et gavekort på skrivekurs. Vi arrangerer skrivekurs for enhver smak. Ta kontakt så kan vi lage et spesialtilpasset skrivekurs.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.