Tekstuniverset logo
Kurs

Digitalt! Diktkurs med GRO DAHLE

Å skrive dikt, å være i diktet, prøve ut ord, tanker, metoder, leke og undersøke! Dette kurset er en vei inn i språket, både som leser og som dikter, og vi skal inn i diktets historie, prøve ut teknikker og grep og få tekstene våre til å synge og overraske!

  • StedDigitalt-Diktkurs-med-GRO-DAHLE-169385
  • Undervisningstid6 mandager fra kl. 18 til 21.30 23.10, 30.10, 6.11, 13.11, 20.11, 27.11
    6 kvelder
  • Siste kursdag27.11.2023
  • Pris4000 kr
    Ledige plasser

Innhold: Vi starter de digitale diktkveldene (bortsett fra første kurskveld) med gjennomgang, så har vi kurs og skriveverksted med oppgaver – og til slutt en gjennomgang av dagens arbeid. Fra gang til gang kommer det også til å være hjemmeoppgaver. Det er ikke noe lese/vise press. Det er heller ikke noe leksepress, bare en mulighet til å komme i gang i uka mellom kursgangene. Program 1. gang Bruksdikt, kunstdikt og poetikk – metoder for bruksdikt, trøstedikt, diktvitser. 2. gang Kunstdiktet og diktets historie – futurisme, dadaisme, surrealisme, black-out-dikt! 3. gang Imagisme, konkretisme, systemdikt og nyskaping. 4. gang Språklige bilder og bildedikt. 5. gang Det syngende, rytmiske diktet. 6. gang Diktet i vår tid, selvbiografiske dikt, absurde dikt, sinnadikt, sci-fi-dikt, nylagde språk. Interaktivt kurs De digitale kursene til Gro Dahle er interaktive så det blir derfor ikke tatt opptak av kursene. Det er et kurs i real-time og skal være et rom der folk deler tekster. Pdf-ene blir heller ikke delt Målgruppe for kurset: Alle som ønsker å skrive dikt. Nybegynnere eller erfarne skribenter og forfattere,. Litt om kursholder: Gro Dahle har skrivekurs i mange ulike sjangre: Dikt, prosa, tekst til bilde, faglitteratur, barnelitteratur og tilbakemeldingskurs. Hun har utgitt over 50 bøker i ulike sjanger og holdt skrivekurs på universiteter, høyskoler, kunstakademier i Norge og Sverige. Hun har holdt kurs for små og store barn. Gro Dahle har utgitt diktsamlinger, prosabøker og barnebøker, særlig bildebøker for voksne og barn, såkalt allalderlitteratur. Hun har også skrevet fagbøker, sangtekster og teaterstykker og er representert i flere antologier. Bøkene hennes er oversatt til flere språk.[5]Dahle har siden 1990-tallet også undervist i kreativ skriving i Norge og Sverige. Hun har mottatt flere litterære priser. Målgruppe for kurset: Kurset er for både nybegynnere og for erfarne – for alle de som har lyst til å ta språket med på tur! Facebook-gruppe: Vil du være med i hemmelig facebook-gruppe for alle som skal på dette kurset? For å kunne legge deg til må du enten være facevenn med Jorunn Greiff Solli, eller følge Tekstuniversets Facebookside. Absolutt ikke nødvendig å være med i gruppa. Bare en mulighet. Alle beskjeder kommer på mail. Gavekort: Gi eller ønsk deg et gavekort på kurs. Vi arrangerer skrivekurs og andre typer kurs. Ta kontakt så kan vi lage et spesialtilpasset skrivekurs

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.