Tekstuniverset logo
Kurs

Digitalt! Prosakurs på kveldstid med Gro Dahle

Vi tilbyr digitalt prosakurs på kveldstid med Gro Dahle. Prosa er hverdagsspråk slik det snakkes og skrives. Og dette prosakurset handler om å skrive fortellinger, fortelle fram karakterer, beskrive steder og hendelser, gjøre historier ut av minner.

  • StedDigitalt-Prosakurs-pa-kveldstid-med-Gro-Dahle-192973
  • Undervisningstid6 tirsdagskvelder kl. 18 til 21.30 22. oktober til 26. november
    6 kvelder
  • Siste kursdag26.11.2024
  • Pris5000 kr
    Ledige plasser

Innhold: Deltagerne prøver ut ulike grep, muligheter og tilnærmingsmåter fra verktøykassa gjennom en mengde småoppgaver. Det blir arbeid med synsvinkel, ståsted, perspektiv, tempo og temperatur i tekst, ulike stemmer, temperamenter, ulike måter å skape karakterer på, levende modell, ikoner og arketyper, dramaturgi og motor, hemmeligheter, kontraster og konflikter! Det er "Learning by doing», men selv om det er famleforsøk, undersøkelser og utprøvinger i prosaens muligheter, blir det ofte mange veldig fine tekster ut av dette – og ofte oppstår mulige prosjekter! Og det magiske er - at disse tekstene som skrives, fantes ikke på forhånd, de blir til på kurset!! Program: Kommer etterhvert! Interaktivt kurs Rett før kursstart får dere tilsendt en zoom-link som dere bruker hver kurskveld. De digitale kursene til Gro Dahle er interaktive så det blir derfor ikke tatt opptak av kursene. Det er et kurs i real-time og skal være et rom der folk deler tekster. Pdf-ene blir heller ikke delt Målgruppe for kurset: Alle som ønsker å skrive prosa. Kurset er for nybegynnere, erfarne skribenter og forfattere. Litt om kursholder: Gro Dahle har skrivekurs i mange ulike sjangre: Dikt, prosa, tekst til bilde, faglitteratur, barnelitteratur og tilbakemeldingskurs. Hun har utgitt over 50 bøker i ulike sjanger og holdt skrivekurs på universiteter, høyskoler, kunstakademier i Norge og Sverige. Hun har holdt kurs for små og store barn. Gro Dahle har utgitt diktsamlinger, prosabøker og barnebøker, særlig bildebøker for voksne og barn, såkalt allalderlitteratur. Hun har også skrevet fagbøker, sangtekster og teaterstykker og er representert i flere antologier. Bøkene hennes er oversatt til flere språk.[5]Dahle har siden 1990-tallet også undervist i kreativ skriving i Norge og Sverige. Hun har mottatt flere litterære priser. Facebook-gruppe: Vil du være med i hemmelig facebook-gruppe for alle som skal på dette kurset? I så fall kan du sende med en venneforespørsel til Jorunn Greiff Solli sånn at jeg kan legge deg til denne gruppa. Absolutt ikke nødvendig. Bare en mulighet. Alle beskjeder kommer på mail. Målgruppe for kurset: Alle som ønsker digitalt kveldskurs i å skrive prosa med Gro Dahle Antall elever: • Max 15 deltagere Gavekort: Gi eller ønsk deg et gavekort på skrivekurs. Vi arrangerer skrivekurs for enhver smak. Ta kontakt så kan vi lage et spesialtilpasset skrivekurs.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.