Tekstuniverset logo
Kurs

Digitalt tilbakemeldingskurs med Bjarte Breiteig

Tilbakemeldingskurs for deg som har skrevet en stund og trenger personlig veiledning. Kurset består hovedsaklig av tekstgjennomgang.

  • StedHele landet
  • UndervisningstidDatoer: Mandag 20. og 27. februar 6. 13. 20. og 29. mars Klokka: 18.00 til 21.00 alle kveldene
  • Siste kursdag-
  • Pris4800 kr
    Få ledige plasser

Som deltaker forutsettes det at du er aktivt med i gruppediskusjonene og åpen for tilbakemelding på egen tekst. Er du i tvil om du er i målgruppa for kurset, kan du sende en tekstprøve til jorunn(a)tekstuniverset.no. Om kursholder: Bjarte Breiteig er kritikerrost og prisbelønt forfatter av både noveller, essays og romaner (sist: Tøyeneffekten, 2021). Som kursholder har han bred erfaring fra Skrivekunstakademiet i Hordaland, forfatterstudiene i Bø og i Tromsø, og Aschehougs skriveskole, der han har vært leder. (Dersom det blir færre enn 10 deltager går vi ned på antall undervisningstimer) Facebook-gruppe: Vil du være med i hemmelig facebook-gruppe for alle som skal på dette kurset? For å kunne legge deg til må du enten være facevenn med Jorunn Greiff Solli, eller følge Tekstuniversets Facebookside. Absolutt ikke nødvendig å være med i gruppa. Bare en mulighet. Alle beskjeder kommer på mail.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.