Tekstuniverset logo
Kurs

Diktkurs med Endre Ruset og Joakim Kjørsvik

Vi tilbyr diktkurs med Endre Ruset og Joakim Kjørsvik Det er et kurs som fokuserer på prosess. Det blir enkle oppgaver med lav inngangsterskel og samtaler om tekstene som skrives på kurset. Kurset gir mestring for samtlige.

  • StedDyrk Bryn
    Brynsveien 1, Oslo
  • UndervisningstidLørdag 18. november og søndag 19. november Klokka 10 til 15 begge dager
    1 helg
  • Siste kursdag19.11.2023
  • Pris3500 kr
    Ledige plasser

Innhold: Det blir god tid til lesning av deltakernes tekster. Kurset gir rom for den enkelte til å forfølge spørsmål om hvorfor du skriver, og hva du skriver om. Målgruppe for kurset: Du er velkommen enten du har utgitt eller nybegynner Praktisk info: Lokalene www.dyrkbryn.no ligger like ved T-banestoppet Bryn, det er muligheter for å lage seg lunsj der, da det er eget kjøkken. Rema 1000 og diverse take away sushi osv ligger et steinkast fra lokalene vi skal være i. Facebook-gruppe: Vil du være med i hemmelig facebook-gruppe for alle som skal på dette kurset? For å kunne legge deg til må du enten være facevenn med Jorunn Greiff Solli, eller følge Tekstuniversets faceside. Absolutt ikke nødvendig å være med i gruppa. Bare en mulighet. Alle beskjeder kommer på mail. Gavekort: Gi eller ønsk deg et gavekort på skrivekurs. Vi arrangerer skrivekurs for enhver smak. Ta kontakt så kan vi lage et spesialtilpasset skrivekurs.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.