Tekstuniverset logo
Kurs

Livsfortellinger. Skrivekurs med Kjersti Wold

Dette kurset henvender seg til de som ønsker å skrive om eget liv, enten for å utforske det, dokumentere det eller bruke denne typen skriving innen feltet for fiksjon og skjønnlitteratur.

  • StedOlav Duuns hus
    Olav Duunsvei 20, 3085 Holmestrand
  • Undervisningstidkl. 11 til 18 på lørdag. Kl 11 til 17 på søndag Prisen inkluderer lunsj begge dager
    1 helg
  • Siste kursdag08.10.2023
  • Pris3400 kr
    Ledige plasser

Innhold: Kurset gir innblikk i ulike metoder og innfallsvinkler for å komme i gang med et skriveprosjekt. Det er et praktisk basert kurs med mange skriveoppgaver og krever ingen forkunnskaper. Kursleder Kjersti Wold er en av landets mest rutinerte pedagoger innen selvbiografisk skriving. Hun har utgitt 20 bøker i ulike sjangre, deriblant «Skriv ditt liv». (2015) Kurssted: Kurset foregår i det stemningsfulle kunstnerhjemmet til Olav Duun og kona Emma. Her har det blitt skrevet store verk gjennom 30 år, og huset fungerer i dag som museum. Målgruppe for kurset: Kurset er for alle som vil skrive fra sitt liv. Facebook-gruppe: Vil du være med i hemmelig Facebook-gruppe for alle som skal på dette kurset? For å kunne legge deg til må du enten være facevenn med Jorunn Greiff Solli, eller følge Tekstuniversets faceside. Absolutt ikke nødvendig å være med i gruppa. Bare en mulighet. Alle beskjeder kommer på mail.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.