Tekstuniverset logo
Kurs

Minneskriveverksted med Jorunn Solli på Furuholmen

Tur og Litteratur i Vestmarka Er du klar for et kurs som kombinerer skogstur, sunn og smakfull lunsj med et inspirerende og inkluderende minneskriveverksted?

  • StedMarkastua Furuholmen
    Vestmarkveien 300, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTorsdag 15. 22.. 29. august 2024 Kl. 13:30 til 17 Lunsj, kaffe, te og kake er inkludert i kursprisen
    3 kvelder
  • Siste kursdag29.08.2024
  • Pris2500 kr
    Ledige plasser

Kursinformasjon: Gjennom morsomme, konkrete og overraskende skriveoppgaver skal jeg gjøre alt for å vekke skriveglede og skrivelyst hos deltagerne. På en leken måte vil jeg bidra til at minner vekkes og at det blir gøy å skrive. Her er det ingen rødblyant. Vi skal skrive i vei uten å bry oss om kronologi, rettskriving eller det å være «flinke». Det viktigste er at du fanger og skriver ned dine historier, uansett hvor de befinner seg i ditt livsløp. (Senere kan du lese korrektur, bearbeide teksten og legge historiene inn i en tidslinje.) Ved å forankre minner, opplevelser og hendelser til tid og sted, og fylle dem med konkrete, trivielle og sanselige detaljer, vil tekstene bli mer levende og berørende, både for deg som skriver og for de som skal lese. Vårt indre reservoar av erindringer er uuttømmelig, og ofte blir deltagerne overrasket over sine egne fortellingers kraft. Minneskriving kan gi oss et rikere og mer nyansert bilde av oss selv og vår historie. Det paradoksale er at nettopp våre unike og mest personlige historier kan gi den største fellesmenneskelige resonansen. Jo mer du skriver, jo flere minner vekkes, og jo morsommere blir det å skrive. Håpet er at du gjennom kurset får satt i gang skrivemotoren slik at du kan fortsette å skrive på denne energien etter at kurset er over. Praktisk informasjon: Du kan komme deg til Furuholmen fra Semsvann eller fra parkeringen på Vestmarksetra. Mange av dere er sikkert kjent i skogen og vet hvordan dere kommer dere til Furuholmen. Dere som ikke kan veien, kan kontakte Monica på e-post monica(a)furuholmenmarkastue.no eller telefon: 976 84 101 Hvis du trenger transport helt frem og / eller tilbake, så ta kontakt. Vi skal prøve å få ordnet det. Lunsj Serveres klokken 13:30 på Furuholmen. Gi beskjed hvis det er mat du ikke spiser eller tåler. Minneskriveverkstedet Starter klokken 14:00 og varer til 17:00. Velkommen til tre torsdager fylt med naturopplevelser, mat og kreativ skriving på Furuholmen i Vestmarka! Gavekort: Gi eller ønsk deg et gavekort på tegnekurs eller skrivekurs. Ta kontakt så kan vi lage et spesialtilpasset skrivekurs.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.