Tekstuniverset logo
Kurs

Minneskriveverksted med Jorunn Solli

Vi tilbyr minneskriveverksted med Jorunn Solli. På dette kurset vil det bli gitt lekne og inspirerende skriveoppgaver ?som vil vekke minner og tenne skrivelyst. Ved bruk av skjønnlitterære virkemidler skaper vi liv og magi i tekstene.

  • StedAsker
    Vestmarkveien 300, 1341 Slependen
  • UndervisningstidTorsdag 15. 22.. 29. april 2024 Kl. 13:30 til 17 Lunsj, kaffe, te og kake er inkludert i kursprisen
    3 kvelder
  • Siste kursdag29.08.2024
  • Pris2500 kr
    Ledige plasser

Målet er at skal være morsomt å skrive, men også spennende å lese. Ting som du syns kan være ordinære og vanlig, kan være unike og spennende for de andre deltagerne. På den måten er gruppa med på å gi spenst og glød til hverandres minner. Og begynner man å skrive og snakker om minner dukker flere opp. Skrivegruppa skal brukes til å motivere og inspirere hverandre. Vi starter med suppelunsj kl. 13:30 Kurset starter 14 og vi avslutter ca 17. Og da blir det servert kaffe, te og kaker. Gi beskjed dersom det er mat dere ikke tåler eller spiser Ta kontakt hvis dere trenger transport. Det er Monica som driver www.gupu.no og som står for serveringa. Mail: monica(a)gupu.no

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.