Tekstuniverset logo
Kurs

Sensommerkurs: Skriving og livskvalitet med Kjersti Wold

På dette kurset vil vi ved hjelp av ulike metoder, knyttet til både biografisk skriving og helsefremmende skriving, vil deltakerne få mulighet til å komme i kontakt med egen skaperkraft og livsvitalitet.

  • StedHotell Borge
    Husøyveien 29, 3132 Husøysund
  • UndervisningstidKurset starter klokken 11 på lørdag og avsluttes kl 16 på søndag. Ønsker du eksta overnatting book rom direkte med Hotell Borge Telefon: 33 38 18 50? Mail: post@hotellborge.no
    2 dager
  • Siste kursdag-
  • Pris4200 kr
    På forespørsel

I slutten av august er Tønsberg-skjærgården kanskje på sitt aller beste. Da er det varmt i vannet og sommergjestene har reist hjem. I hagen på sjarmerende Hotell Borge er gresset saftiggrønt og det er få skritt til en dukkert. I disse skjønne omgivelsene vil vi utforske skrivingens kreative og innsiktsbringende effekt. Ved hjelp av ulike metoder, knyttet til både biografisk skriving og helsefremmende skriving, vil deltakerne få mulighet til å komme i kontakt med egen skaperkraft og livsvitalitet. Ta gjerne med badedrakt. Det er saltvannsbasseng i hagen ot 3 minutter å gå til sjøen. Gode tursko er fint hvis du vil gå kjyststien. Om kursholderen: Kjersti Wold, som i over 30 år har holdt kurs i skrivefagets mange fasetter. Hun har skrevet 20 bøker i ulike sjangere og er en av landets mest etterspurte pedagoger innen kreativ skriving. Hva er Inkludert i kursprisen?: Lørdag: Lunsj og middag Søndag: Frokost og lunsj Overnatting fra lørdag til søndag Hvis du ikke trenger overnatting, trekker vi fra 600,- Hotell Borge: Ønsker du eksta overnatting eller ha med deg noen som ikke skal på kurset, book rom direkte med www.Hotell Borge.no Telefon: 33 38 18 50? Mail: post(a)hotellborge.no Ta også kontakt med dem hvis dere har problemer med å finne fram til Hotellet. Busstider: https://www.vkt.no/media/czgg5jbo/113_3s_8-okt-2018.pdf Måltider: Lørdag: Lunsj 13.00 Middag 19.30 Søndag : Frokost 08.30 Lunsj 12.30 Dyrerom: Vil du ha med kjæledyret ditt så må du gi beskjed ved påmelding. Facebook-gruppe: Vil du være med i hemmelig Facebook-gruppe for alle som skal på dette kurset? For at jeg skal kunne invitere deg inn, må du enten like Tekstuniversets facebook-side eller være facevenn med Jorunn Greiff Solli. Absolutt ikke nødvendig å være med i gruppa. Bare en mulighet til å knytte kontakt med hverandre. Alle beskjeder kommer på mail.

Henvendelse

* Må fylles ut