Tekstuniverset logo
Kurs

Sensommerkurs: Skriving og livskvalitet med Kjersti Wold

På dette kurset vil vi ved hjelp av ulike metoder, knyttet til både biografisk skriving og helsefremmende skriving, vil deltakerne få mulighet til å komme i kontakt med egen skaperkraft og livsvitalitet.

  • StedHotell Borge
    Husøyveien 29, 3132 Husøysund
  • UndervisningstidKurset starter klokken 11 på lørdag og avsluttes kl 16 på søndag. Ønsker du eksta overnatting book rom direkte med Hotell Borge Telefon: 33 38 18 50? Mail: post@hotellborge.no
  • Siste kursdag25.08.2024
  • Pris4200 kr
    Ledige plasser

I slutten av august er Tønsberg-skjærgården kanskje på sitt aller beste. Da er det varmt i vannet og sommergjestene har reist hjem. I hagen på sjarmerende Hotell Borge er gresset saftiggrønt og det er få skritt til en dukkert. I disse skjønne omgivelsene vil vi utforske skrivingens kreative og innsiktsbringende effekt. Ved hjelp av ulike metoder, knyttet til både biografisk skriving og helsefremmende skriving, vil deltakerne få mulighet til å komme i kontakt med egen skaperkraft og livsvitalitet. Om kursholderen: Kjersti Wold, som i over 30 år har holdt kurs i skrivefagets mange fasetter. Hun har skrevet 20 bøker i ulike sjangere og er en av landets mest etterspurte pedagoger innen kreativ skriving. Hva er Inkludert i kursprisen?: Lørdag: Lunsj og middag Søndag: Frokost og lunsj Overnatting fra lørdag til søndag Hvis du ikke trenger overnatting, trekker vi fra 600,- Hotell Borge: Ønsker du eksta overnatting eller ha med deg noen som ikke skal på kurset, book rom direkte med www.Hotell Borge.no Telefon: 33 38 18 50? Mail: post(a)hotellborge.no Dyrerom: Vil du ha med kjæledyret ditt så må du gi beskjed ved påmelding. Facebook-gruppe: Vil du være med i hemmelig Facebook-gruppe for alle som skal på dette kurset? For at jeg skal kunne invitere deg inn, må du enten like Tekstuniversets facebook-side eller være facevenn med Jorunn Greiff Solli. Absolutt ikke nødvendig å være med i gruppa. Bare en mulighet til å knytte kontakt med hverandre. Alle beskjeder kommer på mail.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.