Tekstuniverset logo
Kurs

Sommer-skriveferie på Hotell Borge Tønsberg/Nøtterøy-skjærgården

Vi tilbyr sommer-skriveferie på Hotell Borge i Tønsberg / Nøtterøy-skjærgården. Stedet har oppvarmet saltvannsbasseng, men vil man bade i sjøen er det bare et steinkast unna.

  • StedHotell Borge ved Husøysundet
    Husøyveien 29, 3132 Husøysund
  • UndervisningstidSpørsmål, booking og betaling gjøres direkte til Hotell Borge Booking og etterhvert betaling gjøres til Borge Hotell direkte: Mail: post@hotellborge.no Tlf: 33 38 18 50?
    7 dager
  • Siste kursdag27.07.2024
  • Pris-
    Ledige plasser

Innhold: Er det solskinn så kan det bli veldig varmt der, men da er det mange andre muligheter rundt omkring på eiendommen til å rigge seg til med bord og stol. Vi kan benytte oss av en liten stue som også fungere som slags bibliotek, eller det idylliske lysthuset foran hotellet. Tekstuniverset har ikke noe opplegg utover det å informere om dette tilbudet og samler folk som vil feriere og skrive. Det eneste faste er at vi møtes til måltidene. Vi satser vi på spontane møter og hyggelige samtaler. Alle står fritt til å finne på ting og tang :-) Booking av rom:: Spørsmål, booking og betaling gjøres direkte til Hotell Borge post(a)hotellborge.no (+47) 33 38 18 50 Du trenger ikke melde deg på via påmelding på denne sida. Prisen på skriveferie i år blir kr 1550,- per døgn basert på ukesopphold i enkeltrom. Facebook-gruppe: Jeg lager en Facebook-gruppe for alle som vil (eller bare vurderer) å benytte seg av denne muligheten. Send mail til jorunn (a) tekstuniverset.no om du vil legges til i gruppa. Måltider: Husk å gi beskjed til Borge om det er mat du ikke spiser. Vil du komme en tur og benytte deg av hotellets fasiliteter, kan du bestille lunsj eller middag, en dag i forvegen Åpen Mikrofon: Datoer er enda ikke bestemt 2024 Overnatting: Hotell Borge ligger idyllisk til ved Husøysundet, i Tønsberg / Nøtterøy-skjærgården. Stedet har oppvarmet saltvannsbasseng, men vil man bade i sjøen, er det bare et steinkast unna. Hotellet ligger kun 10 minutters kjøring fra Tønsberg, 40 minutter fra Torp flyplass og snaue 1,5 timers kjøring fra Oslo. Buss går en gang i timen fra Tønsberg rutebilstasjon til Husøy brygge. Busstider: Gå inn på linken for å komme til buss-selskapets reiseplanlegger. Pris: Spørsmål og booking gjøres direkte til Hotell Borge www.hotellborge.no post(a)hotellborge.no (+47) 33 38 18 50 Målgruppe for kurset: Alle som ønsker sommer-skriveferie på Hotell Borge Gavekort: Gi eller ønsk deg et gavekort på skrivekurs. Vi arrangerer skrivekurs for enhver smak. Ta kontakt så kan vi lage et spesialtilpasset skrivekurs.

Påmeldingskjema

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.