Tekstuniverset logo
Kurs

Å skrive frem minner med Kristin von Hirsch

Dette kurset vil bli satt opp på et senere tidspunkt. Har du lyst til å utforske din egen hukommelse for å finne ut om det gjemmer seg mer der inne enn de ‘samme gamle’ historiene? Eller har du et forsett om å feste deler av livet ditt til papiret, men trenger litt drahjelp?

  • StedHele landet
  • UndervisningstidMer informasjon kommer i løpet av april.
  • Siste kursdag10.09.2023
  • Pris-
    Ledige plasser

Innhold: Vi husker egentlig mye mer enn vi tror, og på dette kurset får vi fart på hukommelsen ved hjelp av en rekke enkle og morsomme minneteknikker som vi kombinerer med skriveøvelser. Det handler blant annet om å trigge sanseapparatet, for minner utløses av noe. En hendelse, en lyd, en smak, en lukt, et syn, en følelse. Dette skal vi benytte oss av, - hver for oss og i fellesskap, for den kollektive hukommelsen trigger ofte den personlige, og omvendt. For å få liv i teksten skal vi også ta i bruk noen enkle verktøy for å kunne skrive variert og godt. Kursholder: Kristin von Hirsch er filosofisk praktiker, forfatter og fotograf/billedkunstner, grafisk designer og kursholder. Hun har skrevet flere bøker, blant annet bestselgerserien om barndom på 50, 60, 70 og 80-tallet. Hun er også utdannet bibliotekar og har en master i eksistensfilosofi og religion (UiO). Sted: Målgruppe for kurset:

Påmeldingskjema

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.