Tekstuniverset logo
Kurs

Å skrive frem minner med Kristin von Hirsch

Har du lyst til å utforske din egen hukommelse for å finne ut om det gjemmer seg mer der inne enn de ‘samme gamle’ historiene? Eller har du lyst til å bruke ditt eget liv som utgangspunkt for å skrive, men trenger litt drahjelp?

  • StedSentralen i Oslo
    Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
  • Undervisningstid04. 11. 18. og 25. september 2024 fra kl 18:00-21:00. Rom 303 på Sentralen i Oslo
    12 timer
  • Siste kursdag25.09.2024
  • Pris2900 kr
    Ledige plasser

Innhold: Vi husker egentlig mye mer enn vi tror, og på dette kurset får vi fart på hukommelsen ved hjelp av en rekke enkle og morsomme minneteknikker som vi kombinerer med skriveøvelser. Det handler blant annet om å trigge sanseapparatet, for minner utløses av noe. En hendelse, en lyd, en smak, en lukt, et syn, en følelse. Dette skal vi benytte oss av, – hver for oss og i fellesskap, for den kollektive hukommelsen trigger ofte den personlige, og omvendt. For å få liv i tekstene skal vi også ta i bruk noen grunnleggende skriveverktøy. De bevisstgjør deg på hvordan du kan skrive variert og godt. Siden vi møtes fire ganger vil dere også få anledning til å jobbe med noen av tekstene deres mellom kurskveldene. Hjemmelekser altså. Kursholder: Kristin von Hirsch er filosofisk praktiker, forfatter og fotograf/billedkunstner, grafisk designer og kursholder. Hun har skrevet flere bøker, blant annet bestselgerserien om barndom på 50, 60, 70 og 80-tallet. Hun er også utdannet bibliotekar og har en master i eksistensfilosofi og religion (UiO). Sted: Sentralen i Oslo rom 303 Målgruppe for kurset: Du trenger ingen forkunnskaper. Dette kurset er for deg som er interessert i å utvikle egne tekster basert på hukommelse og minner. Ta med deg matpakke og termos. Alternativt er det kafé på huset, og flere i nabolaget.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.