Tekstuniverset logo
Kurs

Åpen Mikrofon på Gupu, tur og litteratur

Oppmøte klokka 18 på Vestmarksetra parkeringsplass. Der møter dere Monica som vil være deres turleder til Gupu markastue. Åpen mik starter på Gupu ca 19.30

  • StedMarkastua Gupu
    Vestmarkveien 320, 1341 Slependen
  • UndervisningstidOppmøte klokka 18 på Vestmarksetra parkeringsplass. Åpen Mikrofon starter 19:30 på Gupu
    4 time
  • Siste kursdag-
  • Pris-
    Ledige plasser

Turen fra parkeringsplassen og opp til Gupu er ca 2 km. Vi går da mest på sti og litt på veien på slutten av turen. Vi ankommer Gupu ca klokka 19. Der blir det mulighet for kjøp av dagens suppe eller pizza og kanskje noe godt i glasset. Publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Er det noen som vil synge, spile, tralle eller trylle er også det fint. Åpen Mik starter 19:30 Det er satt av maks tre minutter pr innslag, og det er fint om dere selv passer på å overholde tidsrammen. Vi legger inn små pauser med jevne mellomrom. Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Her kan kontakter knyttes, og gode ting skje. Ta gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamér gjerne for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler, litterære arrangementer. For de som kommer med buss, går den 1729 fra Sandvika og er på Kattås 1746. Det er ca 1 km å gå opp til parkeringsplassen hvor vi skal møtes og det tar ca 15 minutter å gå. Vil du opptre trykk på "Meld deg på"-knappen (Publikum må ikke melde seg på) Spørsmål om turen og fasilitetene på Gupu, kontakt Monica: monica(a)gupu.no Tlf: 97684101 www.gupu.no Det hyggelig om alle blir igjen til sistemann har lest. Arrangementet er Gratis.

Påmeldingskjema

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.