Tekstuniverset logo
Kurs

Åpen Mikrofon på Hotell Borge

Synger, spiller eller skriver du? Da har du nå mulighet til å opptre på Åpen Mikrofon på Hotell Borge. Drikke og snacks kan kjøpes i resepsjonen på Hotell Borge. Vil du ha middag. så kan du bestille det en dag i forvegen: Tlf: 33 38 18 50 post(a)hotellborge.no

  • StedHotell Borge
    Husøyveien 29, 3132 Husøysund
  • Undervisningstid-
  • Siste kursdag24.07.2024
  • Pris-
    Ledige plasser

Det er satt av maks tre minutter pr innslag, og det er fint om dere selv passer på å overholde tidsrammen. Fem personer leser / synger / forteller fortløpende, og så er det en liten pause. Det hyggelig om alle blir igjen til sistemann har lest. Vil du opptre trykk på "Meld deg på" til høyre. (Publikum må ikke melde seg på :-) Vi du bestille lunsj eller middag på Borge må du gjøre det direkte til Hotellet: post(a)hotellborge.no eller tlf: 33 38 18 50? Gratis arrangement! Mulighet for å kjøpe snacks og forfriskninger i resepsjonen. Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter knyttes, og gode ting skje. Ta gjerne med bøker å vise fram / selge, informer om arrangementer, kurs eller festivaler. Max 15 opptredener.

Påmeldingskjema

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.