Tekstuniverset logo
Linda Cecilie Furulund

Linda Cecilie Furulund

Linda Cecilie Furulund er utdannet Cand. Phil. i kultur og har lang erfaring som kursholder. Rett etter studiene (høsten 2001) startet hun opp sitt kulturbyrå Kunstgjødsel med mål om å gjødsle kunst og kultur. Siden da har hun bidratt til mange hundre millioner av tilskuddskroner inn i norsk kunst og kulturliv. De siste fem årene har Linda Cecilie særlig jobbet med egne nettbaserte programmer og kurs, i tillegg tilbyr hun 1-1 veiledninger for kunstnere innenfor alle felt. I sosiale medier er Linda Cecilie aktiv for å inspirere og spre merkunnskap om søknadsliv, kunstgjødsling og inntekter i kunsten via sine kanaler, primært på Instagram og Facebook (a)Kunstgjødsel

Linda Cecilie kom ut med sin første bok 1. nov, 2021 «Søknadsjubel – Hvordan leve av kunsten?» og er nå i gang med sin andre bok innenfor tematikken kunstnerøkonomi.

Sagt om Linda Cecilie: 

”Du utgjør en forskjell for så mange»

“Linda Cecilie er dronningen av søknader og guider deg trygt gjennom en reise inn i søknadsjungelen med et brennende engasjement som smitter.”

«Linda Cecilie deler overveldende generøst av sin store erfaring,  hun har gitt meg ei trygghet og tro på at også jeg kan skrive en søknad.  Kan jeg få søknadsjubel, så kan også du!»